top of page

Over Straalbedrijf Boxtel

Natlakken Straalbedrijf Boxtel

Straalbedrijf Boxtel streeft met zorgvuldigheid naar maximale kwaliteit. Vooruitstrevendheid en innovatie staan hoog in het vaandel bij het bedenken van (klantgerichte) oplossingen die het rendement en het milieu ten goede komen.

Maximale Kwaliteit

Capaciteit voor grote cilinders
Cilinder Project

Klantgerichte Oplossingen

De grote kracht van het bedrijf is de enorme diversiteit in werkzaamheden. Hierdoor is een schat aan ervaring opgebouwd en is niets onmogelijk. Er wordt voor ieder project een passende oplossing geboden.

Grote Capaciteit & Flexibiliteit

Daarnaast kan er snel geschakeld worden door de grote capaciteit (10.000 M² aan productie oppervlakte en 100ton aan hijscapaciteit) en is flexibiliteit een woord dat dikgedrukt in het woordenboek staat. De productielijnen zijn geschikt voor zowel enkelstuks opdrachten als voor seriematig werk.

Meer dan 35 jaar ervaring

De opdrachtgevers van Straalbedrijf Boxtel kunnen bouwen op de knowhow van het bedrijf op het gebied van het gehele straal- en coatingtraject.

Wist je dat?

hc_edited.png
vi_edited.png
po_edited.png
vw_edited.png
ttt.png

Projecten

Hieronder ziet u een aantal van de projecten die bij Straalbedrijf Boxtel met trots zijn afgeleverd. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

bottom of page